Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2023 /

Worldline biedt nu Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in heel Nederland

Worldline biedt nu Tap to Pay op iPhone voor bedrijven in heel Nederland

Een gemakkelijke en veilige manier om contactloze betalingen te accepteren met alleen een iPhone, geen extra hardware nodig

Utrecht, 31 oktober 2023 - Worldline [Euronext: WLN], een wereldwijde leider in betaaldiensten kondigt vandaag aan dat het nu Tap to Pay op iPhone aanbiedt aan haar klanten in Nederland, waardoor een naadloze en veilige technologie voor het accepteren van contactloze betalingen mogelijk wordt.

Tap to Pay op iPhone brengt betaalgemak naar een nieuw niveau: winkeliers kunnen naadloos en veilig contactloze betalingen accepteren, waaronder contactloze credit- en debitcards, Apple Pay en andere digitale portemonnees, met alleen een iPhone en de Worldline Tap on Mobile iOS app. Er is geen extra hardware of betaalterminal nodig.

Eerder dit jaar heeft Worldline Tap To Pay op de iPhone mogelijk gemaakt voor bedrijven in Australië, met goede reacties van klanten. Dit is de eerste keer dat Worldline Tap To Pay op iPhone mogelijk maakt voor klanten in Europa, te beginnen in Nederland.

Apple's Tap to Pay op iPhone technologie maakt gebruik van de ingebouwde functies van de iPhone om de gegevens van bedrijven en klanten privé en veilig te houden. In volledige overeenstemming met alle voorschriften worden er geen gegevens van kaarthouders opgeslagen op het apparaat of op servers van Apple.

Het gebruik van Tap to Pay op de iPhone met Worldline Tap on Mobile is eenvoudig, veilig en privé. Bij het afrekenen vragen bedrijven hun klanten gewoon om hun iPhone of Apple Watch bij de iPhone van het bedrijf te houden om te betalen met Apple Pay, hun contactloze Mastercard of Visa of andere digitale portemonnees, waarna de betaling veilig wordt voltooid met behulp van NFC-technologie (Near Field Communication).

Olaf Zijderveld, Sales Director Nederland bij Worldline, licht toe: "Met Tap to Pay op iPhone kunnen we elke klant - groot, klein of beginnend - een flexibele en veilige manier bieden om betalingen te accepteren met niets meer dan een iPhone en de Worldline Tap on Mobile iOS app.  Of het nu gaat om betaling bij aflevering of winkelpersoneel dat een verkoop afsluit vanaf elke plek in de winkel, er zijn veel manieren waarop Tap to Pay op iPhone een bedrijf kan ondersteunen."


Tap to Pay op iPhone stelt klanten van Worldline in staat om een betaaloplossing te gebruiken die eenvoudig in te stellen en te gebruiken is. Bedrijven kunnen Worldline Tap on Mobile aanvragen via de Worldline website en vervolgens de Worldline Tap on Mobile iOS app downloaden uit de Apple App Store op een iPhone met iOS 16.4 of hoger.

Ga voor meer informatie over de mobiele betaaloplossingen van Worldline naar: https://pinnen.nl/nl/home/betaaloplossingen/pinautomaat/tap-to-pay-op-iPhone.html

 

Over Worldline

Worldline [Euronext: WLN] helpt bedrijven in alle soorten en maten om hun groeitraject te versnellen - snel, eenvoudig en veilig. Met geavanceerde betalingstechnologie, lokale expertise en oplossingen op maat voor honderden markten en sectoren stimuleert Worldline de groei van meer dan een miljoen bedrijven over de hele wereld. In 2022 genereerde Worldline een omzet van 4,4 miljard euro. worldline.com  

Lees ons Integrated Report 2022

Het maatschappelijk doel (‘raison d'être’) van Worldline is het ontwerpen en exploiteren van toonaangevende digitale betaal- en transactieoplossingen die duurzame economische groei mogelijk maken en het vertrouwen en de veiligheid in onze samenlevingen versterken. Worldline maakt deze oplossingen milieuvriendelijk en breed toegankelijk, en ondersteunt sociale transformatie. 

 

Press Contacts

Marcel Woutersen
T +31 6 29 05 08 71
E marcel.woutersen@worldline.com

Hélène Carlander
T +33 (0)7 72 25 96 04
E helene.carlander@worldline.com