Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2022 /

MOVE/5000 en DESK/5000 de nieuwste betaalautomaten van Worldline

MOVE/5000 en DESK/5000 de nieuwste betaalautomaten van Worldline

Nieuwste Betaalautomaat Move/5000 en Desk/5000

Door het samengaan van Worldline en Ingenico hebben we de krachten gebundeld en ons productportfolio kunnen uitbreiden met slimme online betaaldiensten. Naast de online betaaldiensten zijn wij verheugd dat wij hier nu ook de MOVE/5000 Portable Flex pinautomaat en de DESK/5000 Compact pinautomaat aan kunnen toevoegen.  Benieuwd naar hoe deze pinautomaten jou kunnen helpen met succesvol ondernemen?  

Optimaal gemak met de DESK/5000 Compact

Eenvoudig en snel betalen hoort bij een fijne klantbeleving. Met de Desk/5000 heb je hiervoor de juiste betaaloplossing in handen of eigenlijk op de toonbank. Door het compacte formaat neem de auotmaat weinig ruimte in en het kleuren touchscreen zorgt voor extra gemak bij het betalen. De transacties worden super snel afgehandeld via het Wifi of LAN netwerk. Bijkomend voordeel van connectie via Wifi is dat je flexibel bent in het plaatsen van de Desk/5000 pinautomaat in de zaak.  

Overal en altijd betalen met de MOVE/5000 Portable Flex

Op zoek naar een flexibele betaaloplossing voor onderweg, op de markt of bij de gast aan tafel? De Move/5000 is hier de ideale pinautomaat voor.  De automaat is licht in gewicht, compact van formaat en handelt transacties super snel af via het 4G of Wifi netwerk. De volle batterij kan wel tot 500 transacties afhandelen en het grote kleuren touchscreen geeft alles helder weer. Zo neem je de Move/5000 gemakkelijk mee voor een daglang succesvolle transacties en een hoop betaalgemak voor de klant of gast.   

Move/5000 mobiel pinapparaat

One-stop-shop

Een aanspreekpunt voor al je betaalvragen is wel zo handig en zorgt voor tijdsbesparing. Worldline snapt dat dit belangrijk is en biedt daarom de Desk/5000 en de Move/5000 samen met pin- en creditkaart transacties en een excellente service aan.  Zo heb je een complete betaaloplossing in handen of op de toonbank en ben je ook verzekerd van de juiste hulp als het nodig is.

Wil je de Desk/5000 of de Move/5000 gelijk bestellen? Of liever eerst een persoonlijk advies voor de juiste betaaloplossing bij jouw zaak? Onze verkoopadviseurs zitten voor je klaar.  Vul hier het formulier in en we bellen terug!

 


 

DESK/5000 | Vaste Pinautomaat

Lees verder ›

 


 

MOVE/5000 | Mobiele Pinautomaat

Lees verder ›

Creëer inzicht in betaalprestaties

Voor een ondernemer is het ontzettend waardevol om jouw doelgroep goed te kennen en inzicht te krijgen in wat ze eigenlijk beïnvloed en motiveert. Met de Worldline Business Intelligence-tool “MyPerformance” kan je dit eindelijk waar maken. MyPerformance geeft je inzicht in verschillende betaalprestaties samen op één intuïtief platform.
Lees verder

Country Manager Mastercard Nederland

Mastercard heeft  aangekondigd dat er vanaf medio 2023 geen bankpassen van het merk Maestro meer worden uitgegeven en alleen nog nieuwe debitkaarten van het merk Debit Mastercard aan te bieden. De verwachting is dat je eind 2022 al bij de meeste Nederlandse kassa's met Debit Mastercard kunt betalen, net als in de landen om ons heen.
Lees verder

Alles over de betaalmogelijkheden

Sinds 10 februari is het voor niet-essentiële winkels in Nederland toegestaan om hun deuren te openen voor het afhalen van online en per telefoon of per mail bestelde producten. Naast thuisbezorgen en de webshop is dit een nieuw winkelconcept waar ook de bestel- en betaalinfrastructuur op ingericht moet worden. Benieuwd naar wat de betaalmogelijkheden bij een webshop, Click & Collect en Click & Deliver zijn?
Lees verder