Worldline / Nieuws / Nieuws overzicht hidden page / 2020 /

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand

Veel bedrijven worden in deze tijden uitgedaagd om hun verdienmodel te herzien. Kledingwinkels en juweliers bezoeken consumenten aan huis met een passend aanbod, of werken met reserveringen in de winkel om coronadrukte te voorkomen. Restaurants kunnen minder gasten ontvangen en zijn omgeschakeld naar maaltijden laten afhalen of bezorgen. En horecaondernemers verwachten dat gasten van te voren reserveren. Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.

Voorkom no show met een betaallink

De horeca is gelukkig weer geopend. Pleinen en markten vullen zich weer met terrassen en het aangename geroezemoes van mensen samen die buiten iets eten en drinken. Om een tafeltje op het terras te bemachtigen vragen veel horecazaken om vooraf te reserveren en een klein bedrag vooruit te betalen. Dit bedrag wordt later weer met de gasten verrekend. No show wordt hiermee verminderd en gebeurt dit wel, dan zijn in ieder geval de minimale kosten gedekt. Met een betaallink kunt u eenvoudig bij de reservering het betaalverzoek aan u gast sturen voor de vooruitbetaling. Reserveert de gast per telefoon? Stuur dan het betaallinkje bijvoorbeeld via WhatsApp. 

Ontvang bestellingen via elk communicatiekanaal

Voor elke ondernemer die bestellingen via telefoon, mail of social media ontvangt biedt een betaallink uitkomst. Voor het versturen van betaallinkjes is namelijk geen webshop nodig. De betaallink gaat naar een gepersonaliseerde betaalpagina in uw huisstijl waarop de klant veilig kan betalen. Het wordt daarmee eenvoudig om uw klanten het gemak van verschillende online betaalmethodes als iDEAL en creditcards aan te bieden. Ideaal als u loodgieter, tuinman of schoonheidsspecialiste aan huis bent en vooraf een aanbetaling van uw klant wenst. Of als social media uw verkoopkanaal is en u verzekerd wilt zijn dat de klant betaalt voor u de producten verstuurt.

 

Stuur binnenkort betaallinkjes aan uw klanten

Met Saferpay Secure Paygate van Worldline kunt u in een paar klikken eenvoudig een betaallink maken, versturen en beheren. Er is geen technische kennis nodig voor implementatie en u kunt uw eigen sjablonen maken met een ruime keuze aan betaalmethodes. 

Wilt u meer weten over versturen van een betaallink? Stuur een bericht en we nemen binnen 24 uur contact met u op op werkdagen.

 

 

Richtlijnen voor de periodieke reiniging

Uitgebreide hygiëne en netheid in uw zaak zijn op dit moment belangrijker dan ooit – om uw medewerkers en uw klanten te beschermen. Via de betaalautomaat vindt veelvuldig contact plaats tussen uw klanten en uw medewerkers. Voor uw veiligheid en de veiligheid van uw klanten willen wij u er daarom aan herinneren uw betaalautomaat regelmatig schoon te maken. 
Lees verder

Hoe betaalt de consument ten tijde van Corona?

De maatregelen vanwege covid-19 hebben veel impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Veel ondernemers voelen dagelijks de gevolgen. Voor consumenten lijkt na de hamsterfase en de klus en doe het zelf-fase alles weer wat normaler te worden. Wel is duidelijk geworden dat de consument in de afgelopen periode niet veel minder is gaan uitgegeven, maar er is wel op een andere manier betaald en gewinkeld.
Lees verder

PSD2; wat betekent deze nieuwste Europese richtlijn voor webwinkels

In dit artikel leggen we uit wat belangrijk is voor een webwinkel. Waarom wordt PSD2 ingevoerd? Wat is sterke klantauthenticatie? Welke eisen worden gesteld aan een check-out pagina van een webshop?
Lees verder