2020

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:77
Date

Primeur: elektrisch laden met een betaalpas.

Elektrisch rijden beleeft door de druk op CO2-normen en fiscale stimulering een stormachtige groei. Dit heeft ook geleid tot een wildgroei aan type laadstations, connectoren, aanbieders, tarieven en afrekensystemen. Worldline maakt het betalen van oplaadsessies voor berijders nu als eerste een stuk eenvoudiger door af te kunnen rekenen met de eigen betaalpas.

16Aug.2020

De opmars van no-show, voorkom lege tafels

Voornamelijk de reserveringen vooraf brengen een uitdaging of risico mee voor de ondernemer. Wat te doen wanneer de gasten niet komen opdagen? Wat is mogelijk om de kans van een no-show te verkleinen?

16Aug.2020

MKB-fraude

Naast het toenemende aantal gevallen van hulpvraagoplichting onder consumenten zijn ook steeds meer bedrijven slachtoffer. Om u te infomeren heeft de Betaalvereniging de meest voorkomende MKB fraudegevallen voor u op een rij gezet.

22Jul.2020

Meer omzet door Dynamic Currency Conversion!

DCC is een service waarmee kaarthouders van buiten de eurozone kunnen betalen in hun eigen valuta. Het is gemakkelijk in gebruik en klantvriendelijk. DCC werkt met volgende internationale kaarten: Visa, Mastercard, Maestro en V PAY.

21Jul.2020

Worldline en Shopping Tomorrow

Mobile wallets, achteraf betalen, loyalty, seamless autorisatie? Als onderdeel van Shopping Tomorrow onderzoekt Worldline samen met Innopay en digital commerce professionals hoe de Nederlandse consument in 2025 betaalt.

20Jul.2020