2020

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:77
Date

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van betalen?

Tijdens de Woldline e-Payments Challenge zijn op basis van specifieke vraagstukken van klanten compleet nieuwe oplossingen ontwikkeld. Deze innovaties zijn terug te zien in videodemo’s.

14Oct.2020

Online winkelmandje afrekenen op de pinautomaat met Webshop Instore Payments

Uw complete webshop assortiment in de winkel aanbieden, zonder dat het extra ruimte inneemt? Nee-verkopen voorkomen en de doorstroming verbeteren? Dat realiseert u met een bestelzuil of kiosk in de winkel.

21Sep.2020

Bronzen medaille EK iQFoil Lilian de Geus

Lilian de Geus wil knallen tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Ter voorbereiding op de Olympische Spelen heeft ze meegedaan met het EK iQFoil, een nieuwe discipline binnen windsurfen. Ondanks dat het niet haar discipline is heeft ze een mooie derde plaats weten te bemachtigen. De NOS kwam langs tijdens het EK in Zwitserland voor een interview.

21Sep.2020

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract?

Heeft u een bericht gehad over de beëindiging pincontract? Lees hier wat Worldline voor u kan betekenen voor het afsluiten van een nieuw pincontract .

16Aug.2020

Hoe de bouwmarkt haar klant laat ‘doe-het-zelven’ aan de kassa

Het gebruik van de zelfscankassa en bestelzuilen wordt steeds populairder. Gezien de huidige tijd waarin we leven, wordt de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen afrekenen nog eens extra aangemoedigd.

16Aug.2020