2020

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:69
Date

De weg naar veilige events met onbemande betaaloplossingen

Afgelopen maart was het weer even als vanouds; tijdens meerdere proef events, onder leiding van Fieldlab, kwamen grote groepen mensen samen om te genieten van muziek, sport en cultuur. Het doel was om te bekijken hoe er weer op een veilige en verantwoorde wijze grote publieksevenementen georganiseerd kunnen worden. Samen met partner Pay Systems heeft Worldline de contactloze betaaloplossingen en transactieverwerking verzorgd bij het meerdaagse proef event op 20 en 21 maart jl in Biddinghuizen.

28Apr.2021

Gaan de deuren weer open? Doe een testtransactie!

Gelukkig versoepelen de maatregelen zich en kunnen ondernemers weer stuk bij beetje de zaak openen. Als leverancier van uw betaalautomaat denkt Worldline graag mee over het optimaal verzorgen van uw belangrijke apparatuur.

28Apr.2021

De ultieme krachtmeting voor onze Lilian!

Het jaar 2021 is het Olympische jaar en onze Lilian gaat voor goud! Aankomende maanden willen we jullie graag meenemen op reis met als eerste halte het WK windsurfen in Spanje. Het WK vindt plaats vanaf 21 april tot en met 27 april.

04Apr.2021

Hoe werkt betalen in de winkel en webshop?

Bij het betalen met een pinpas of creditcard in de winkel of online, wordt de transactie binnen enkele seconde afgehandeld. Een soepele en snelle checkout is onderdeel van een succesvolle customer experience en draagt bij aan het verhogen van de conversie.

24Mar.2021

Vergroot je verkoopbereik met een webshop

De online verkopen nemen al jaren sterker toe dan winkelverkopen en deze verschuiving richting online winkelen heeft door corona nog een extra boost gekregen. Een goede reden om een webshop te beginnen, ook naast een fysieke winkel.

24Mar.2021