Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:100
Date

Sancties Rusland

Om de continuïteit van de activiteiten van onze klanten te waarborgen, volgt Worldline de crisis in Oekraïne op de voet.

25Feb.2022

In3: In 3 keer betalen zónder rente en BKR registratie

Vanaf 2022 kunt u bij Worldline online payments de betaalmethode In3 aansluiten.

20Dec.2021

Wat gebeurt er als de klant op ‘betalen’ klikt?

In de gehele klantreis is betalen een klein maar essentieel onderdeel en is het niet altijd duidelijk hoe een payment service precies werkt. Weet u hoe geld door de ether gaat?

29Nov.2021

Vertrouwen op nummer één binnen de rebranding van Worldline

Wij blijven continu investeren in betrouwbare en veilige betalingen en transacties voor onze klanten. Wij doen daarbij niet aan kortetermijndenken.

29Nov.2021

Kijk terug: webinar 'Hoe betalen wij in 2030?'

Welke richting zal innovatie in digitale betalingen en finance nemen? Hoe kunnen we de steeds groter wordende complexiteit van digitale oplossingen vereenvoudigen?

29Nov.2021
2 3
4
5 6