Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten Worldline.

 

Ontvangt u al onze maandelijkse nieuwsbrief?

Via onze maandelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van betalen. Verder geven we tips en trics om de business te boosten en vertellen we meer over de nieuwste betaaloplossingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Betaallink: gemakkelijk en snel ondernemen op afstand.

Om gemakkelijk en snel te kunnen inspelen op deze veranderingen is een flexibele en eenvoudige betaaloplossing gewenst. Door te werken met een betaallink kunt u gemakkelijk en snel een betaalverzoek versturen via elk communicatiemiddel.
Lees verder

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:100
Date

Ahmed

Ontdek het verhaal van Ahmed.

30May.2022

Alle ins en outs over onboarding. Zo heeft EuroParcs het aangepakt.

In dit video interview wordt inzichtelijk gemaakt welke overwegingen, keuzes, stappen en uitdagingen bij een onboarding komen kijken.

04May.2022

Abonnementvormen nemen in populariteit toe, kies de juiste betaalmethode.

Abonnementvormen nemen in populariteit toe. Denk maar eens aan online media abonnementen, maaltijdpakketten, gebruik van persoonlijke vervoersmiddelen en energie-contracten

04May.2022

Ervaar het gemak van onze betaalplugin

Als je één van de populaire shopping cart platforms gebruikt, zoals Magento, Shopify of Presta Shop, kun je betalingen accepteren via onze plug-and-play-extensies.

04May.2022

Worldline is aanwezig op Emerce Retail!

Donderdag 14 april zal Worldline aanwezig zijn op het Emerce Retail event welke plaats vindt op eventlocatie Innstyle in Maarssen.

30Mar.2022
1
2
3 4 5